12 Ağustos 2018 Pazar

Logo Tasarım ve Grafik Hizmetleri

Logo Tasarım ve Grafik Hizmetleri

Alkapgo olarak; İşinizi, bütçenizi ve herhangi bir projeye yönelik grafik taleplerinizi dinlemek ve çözümlemek ve size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Odağımız her zaman markanız olacaktır. Sonuçta, kitleniz ile iletişim kurduğumuz en değerli unsur markanızdır. Bizimle yaptığınız herhangi bir görüşmede, sizin için her zaman en iyi uygulamaları ve seçenekleri paylaşacağız. Ekibimiz binlerce proje üzerinde çalışmış ve her biri deneyimlerimizi, öğrendiklerimizi oluşturmuştur. Hayal gücümüz sonsuzdur. Hayalperest ve dinamik ekibimiz ile beraber Logo Tasarım, grafik, broşür, afiş, dergi ve aklınıza gelebilecek tüm grafik çalışmalarınızda yayınızda olacağız.

Herhangi bir standart hizmet veya çözümümüz bulunmamaktadır. Hazır olan hiçbir ürün veya hizmet satışımız yoktur. Logo çantamızı açıp, içinden seçenekleri sunmuyoruz. Sadece ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde uyarlanmış siparişlerimiz var. Bir logo tasarlarken veya grafik güncellemelerinizde size yardımcı olmak için hızlı ve etkili bir şekilde çözümler üretiyoruz, web siteleri gibi online servisler oluşturabilir veya işletmenizle alakalı çevrimiçi pazarlama ile ilgili size her konuda yardımcı olabiliriz. Ayrıca baskı tasarımı, Kırtasiye, sergi tasarımı, gazete ilanları, broşür / broşür tasarımı veya tam teşhir broşürü konusunda tüm ekibimiz ile beraber size hizmet etmekten mutluluk duyarız.

Logo Tasarımı sürecimiz şu şekilde işlemektedir:  

Bizi Arayın veya E-Posta Gönderin

Ne istediğinizi anlayabilmemiz için ilk yapmanız gereken şey bize kendinizi ifade etmenizdir. Bunun için bizi aramanız veya mail göndermeniz yeterlidir. Alkapgo Dijital Ajansı olarak çözüm odaklı önerilerimizi aldıktan sonra, hep beraber logo tasarım sürecinizi başlatabiliriz. Hayallerinizi, firmanızı, taleplerinizi ve kafanızdaki tüm fikirleri öğrendiğimiz zaman, sizi nasıl mutlu edebileceğimizi ve size sunacağımız çözüm önerilerini analiz ettikten sonra tasarım sürecine geçebiliriz.


Logo Tasarım Süreci

Tasarım sürecine geçmeden önce kendi aramızda size en iyi hizmeti sunmak için bir toplantı yaparız. Tüm uzman grafiker ekibimizin fikirleri alınır ve tek merkezde toplanır. Bu fikirlerin harmanlanması sonucunda ortaya çıkardığımız sonucu size bildiririz. Hazırladığımız ilk örnek görselleri size mail yolu ile veya toplantı halinde sunuyoruz. Bunun için ofisimizi ziyaret edebilir ve bizden brifing alabilirsiniz. İlk tasarım örneği üzerinde çalışıp, fikirlerinizi aldıktan sonra, ana tasarım sürecine başlıyoruz. Logo tasarımı devam ederken, sürekli sizi bilgilendiriyor ve örnek üzerinden fikirlerinizi alıyoruz.

Alkapgo, temel ve yaratıcı tüm fikirlerinizi alır ve tasarım sürecinde değerlendirir. Büyük ve küçük müşterilerimiz için on yıldan fazla bir süredir çalışıyoruz. Müşterilerle kurduğumuz ilişkiler, bütünlük, saygı ve şeffaflığa dayanmaktadır. Bize gelen her projeye ve müşteriye yeni bir yaklaşım getiriyoruz. Markanızın veya işinizin karşılaştığı benzersiz zorluklara etkili çözümler bulmak için sizinle birlikte çalışıyoruz.

Alkapgo dijital ajansımız şu hizmetleri sunmaktadır: marka, web sitesi tasarımı, grafik tasarım, logo tasarımı, özel illüstrasyon, video prodüksiyon, baskı malzemeleri, Arama Motoru Optimizasyonu, Tıklama Başına Ödeme Pazarlama, sosyal medya, web geliştirme ve daha fazlası. Yeni bir markayı sıfırdan oluşturmak için ya da yerleşik işletmeler için güncellenmiş markalama ve pazarlamada yardımcı olmak için tomurcuklanan girişimcilerle çalışıyoruz. Profesyonel tasarımcılar, pazarlamacılar ve geliştiricilerden oluşan ekibimiz, herhangi bir işletmenin başarılı olması için ihtiyaç duyduğu deneyime sahiptir. Kısıtlı bir bütçeye sahip müşterilere de hizmet veriyoruz ve her müşterinin ihtiyaçlarını en etkin ve uygun maliyetli şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Ajansımız,  mükemmel iş yaratmaya odaklanmış, hiperaktif ve çözüme dayalı servisler sunmaktadır. Hizmetlerimizi incelemek ve bizimle iletişim kurmak için Alkapgo.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
                                 
                                                     https://www.alkapgo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Marka Tescil

Firmaların marka tescil için ilk başvurması gereken yer ise Türk Patent Enstitüsüne başvuru süreci ile başlamaktadır. Bu süreç içerisinde d...